بهترین و سریعترین راه های افزایش ترافیک سایت و وبلاگ
معمولا وبلاگ نویسان و مدیران سایت ها همیشه فعالیتهایی انجام میدهند که باعث افزایش ترافیک سایت و وبلاگشان بشود. داشتن ترافیک بالا یعنی اینکه وبلاگ شما محبوب است و مردم و موتورهای جستجو تمایل به مشاهده آن دارند؛ زیرا درصد بیشتری از افزایش ترافیک سایت توسط موتورهای جستجو ایجاد می شود. بالا بودن میزان تعاملات کاربران یکی از مهم ترین جوانب یک وبلاگ خوب است و نشان می دهد که شما کارتان را درست انجام داده و مردم از مطالب شما لذت می برند. اما در صورتیکه نرخ خروج (درصد کاربرانی که بعد از دیدن یک صفحه از سایت خارج میشوند) وبلاگ شما بالاست میتوانید از چند استراتژی برای بهینهسازی سایتتان در راستای افزایش نرخ تعاملات کاربر استفاده کنید.
استراتژی بهینهسازی محتوای سایت
اگر به تازگی متوجه کاهش تعداد خوانندگان وبلاگ و سایتتان شدهاید، باید چند نکته مهم را در استراتژی بازاریابی محتوایتان مدنظر قرار دهید تا باعث افزایش ترافیک سایت و نرخ جذبتان بشود.
در ادامه به چند استراتژی برای افزایش ترافیک سایت و وبلاگ اشاره میکنیم:
از پاراگرافهای کوتاه استفاده کنید
استفاده از مطالب طولانی و اطلاعات زیاد میتواند باعث دفع خواننده در همان اولین باری شود که وبلاگتان را مشاهده میکند، همین موضوع دلیل کافی برای دفع همیشگی کاربر را ایجاد میکند.
پاراگرافهای پستهای وبلاگتان را در حد ۱ تا ۳ جمله نگه دارید. با کوتاه نگه داشتن پاراگرافها میتوانید کم کم به نکته اصلی مد نظر در متن رسیده و در انتهای مطلب برای ایجاد بیشترین تاثیر، نکات اصلی را برجسته کرده و بر آن تاکید کنید.
همیشه در مطلب لینکی به یک فرم عضویت قرار دهید
یکی از راه های بسیار موثر در جذب خوانندگان فراهم آوردن امکان ثبت نام در وبلاگ است. با انجام این کار هر بار که پستی را منتشر کنید خوانندههای وبلاگتان متوجه شده و میتوانند خیلی راحت توسط لینک ارسال شده به مطلب جدید دسترسی پیدا کنند.
بهتر است گزینه فراخوان برای یک اقدام را در انتهای هر پست قرار دهید و آن را به یک فرم، لینک داخلی دهید. به طور کلی فرم عضویت فقط باید نام، نام خانوادگی و آدرس ایمیل کاربر را از وی بپرسد. این امر باعث مراجعات بعدی بازدیدکنندگان خواهد شد و علاوه بر آن عاملی در جهت افزایش ترافیک سایت میباشد.
مطالب وبلاگتان را در شبکههای اجتماعی تبلیغ کنید
استفاده از شبکههای اجتماعی راه بسیار خوبی برای به اشتراک گذاری پستهای وبلاگ است و انجام این کار تقریبا ساده است.
بعلاوه چند پلاگین مختلف برای این کار وجود دارد که می توانید برای اشتراک گذاری آسان مطالب وبلاگ در شبکه های اجتماعی از این پلاگین ها استفاده کنید. هر چه میزان به اشتراک گذاری مطالب وبلاگتان بیشتر باشد احتمال بهبود رتبه گوگل و افزایش ترافیک سایتتان بیشتر می شود.
از جلوههای تصویری (عکس با برچسب Alt tag) استفاده کنید
استفاده از تصاویر یا اینفوگرافیکهای مختلف برای بهبود تجربه کاربران در استفاده از سایت بسیار مفید است. بعلاوه قرار دادن تصویر در وبلاگتان اشتراک گذاری مطالب را در شبکه های اجتماعی آسانتر می کند. با توجه به این که امروزه تولید محتوای سایت بصورت تصویری در موفقیت بازاریابی دیجیتال تاثیر بسزایی دارد استفاده از تصویر بسیار مهم است. بعلاوه استفاده از تصویر به بهبود رتبه بندی و افزایش ترافیک سایت کمک می کند.
از مطالبی متناسب با مخاطبینتان استفاده کنید
یکی از مواردی که باید در همه مطالب مورد توجه قرار دهید ویژگیهای مخاطبین مورد نظرتان است. در واقع این مخاطبین شما هستند که در نهایت اطلاعات و مطالب فراهم شده توسط شما را به اشتراک گذاشته یا مطالعه می کنند.
برای مثال فرض کنید مخاطبین شما مثل دانش آموزان بازاریابی دیجیتال هستند که دوست دارند در رابطه با مسائلی مثل نکات سئو، وردپرس، وبلاگ نویسی، سیستم همکاری در فروش و غیره آموزش ببینند و مسلما نکاتی حول این موضوعات برایشان مناسب است.
پستهای وبلاگتان را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید
این کار با چند هدف انجام می شود: یافتن مطالب نوشته شده توسط افراد و همچنین تشخیص این مطالب توسط موتورهای جستجو را آسانتر میکند؛ همچنین نقشی بسیار مهم و حیاتی در افزایش ترافیک سایت دارد.
نوشتن مطالب با کیفیت با عناوین و توضیحات متای قوی به بهینه سازی پستها کمک میکند.
مطالب مرتبط وبلاگ را تبلیغ کنید
بهترین راه برای نگه داشتن خواننده در وبلاگ تبلیغ کردن پستهای مرتبط در انتهای هر مطلب وبلاگ است. حتما ۲-۳ لینک از سایر مطالب وبلاگتان در انتهای هر پست قرار دهید تا خواننده را مشغول نگه دارید. با انجام این کار باعث می شوید خواننده مطالب خوب وبلاگتان را مطالعه کرده و در وبلاگ شما عضو شود.
اطمینان حاصل کنید که سرعت بارگذاری وبلاگتان بالا باشد
مسلما منتظر ماندن برای بارگذاری محتوای یک صفحه چیز خوشایندی نیست بنابراین بسیار مهم است که زمان بارگذاری صفحات وبلاگتان مناسب باشد.
لازم است که تصاویر و ویدیوها را بهینه سازی کنید تا سریع بارگذاری شوند. برای این کار می توان از ابزارهای آنلاین استفاده کرد و فایلهای چندرسانهای را در سریعترین فرمت قرار داد. ذخیره کردن دادهها به صورت محلی یا استفاده از شبکه تحویل محتوا یا CDN [1] (اگر بازدیدکنندگانی از سراسر دنیا دارید) به کش شدن سریعتر فایلهای چند رسانهای کمک میکند.
بعلاوه کم بودن زمان بارگذاری مطالب وبلاگتان به بهبود رتبه آن در گوگل کمک می کند. زمان ایدهآل بارگذاری یک صفحه ۲ ثانیه یا کمتر است.
بالا بردن سرعت بارگذاری صفحه برای گرفتن رتبه بالاتر در گوگل و جذب بازدیدکننده به وبلاگتان ضروری است.
ابزارهای رایگان مختلفی مثل Pingdom و GTmetrix به شما اطلاعات مفیدی در رابطه با زمان بارگذاری صفحات وبلاگتان میدهند.
عبارات کلیدی طولانی را هدف قرار دهید
کلمات کلیدی طولانی (Long tail keyword) متشکل از سه یا چهار کلمه کلیدی هستند که جستجو را بسیار خاص میکنند.
برای مثال: استفاده از کلمه “سئوی وردپرس” نسبت به کلمهی “نکات و ترفندهای سئوی وردپرس” ترافیک خیلی کمتری را به سمت سایتتان هدایت میکند زیرا در حالت دوم از کلمات بیشتری استفاده کردهاید که جستجو را خاصتر می کند.
توضیحات متای خوب و قوی بنویسید
به اطلاعاتی که برای موتور جستجو نوشته میشود توضیحات متا (meta description) گفته میشود. این توضیحات جملات کوتاهی را به فردی که در حال جستجو است نشان میدهد تا متوجه شود به صورت کلی وب سایت شامل چه محتوایی است.
هدف توضیحات متا باید متقاعد کردن جستجو کننده به منظور کلیک روی لینک باشد. اما هرگز سعی نکنید با ارائه توضیحات خلاف واقع بازدیدکننده را گمراه کنید. سعی کنید این توضیحات را کوتاه، عمل محور و هدفمند (با دادن وعدههای درست در جهت برآورده کردن نیازهای جستجو کننده) نگه دارید.
استفاده از متای ساده و درست تاثیرات شگفت انگیزی در افزایش ترافیک وبلاگتان خواهد داشت. سعی کنید این توضیحات را در ۱۵۰ کاراکتر بنویسید.
به پستتان کلمات کلیدی اضافه کنید
از کلماتی که فکر می کنید کاربران جستجو می کنند استفاده کنید اما سعی نکنید کل مطلب را با کلمات بی معنا پر کرده و کیفیت آن را از بین ببرید. پس از واژگانی استفاده کنید که بیشتر در جستجو استفاده شده و بتوانند شما را به بهترین نتایج برسانند.
برای بهینه سازی مطالب کلمات کلیدی را در تمام قسمتهای مطلب از جمله عناوین اصلی و فرعی، توضیحات متا، URL و پاراگرافها استفاده کنید.
نکته: چندین بار از یک کلمه کلیدی استفاده نکنید. به جای این کار بهتر است که از معادل کلمه اصلی استفاده کنید.
برای مثال:
فرض کنیم مقالهای منتشر کردهاید که کلمه کلیدی اصلی آن تکنیکها و نکات سئو است. در این صورت میتوانید از عبارات کلیدی زیر به عنوان معادلی برای کلمه کلیدی اصلی استفاده کنید.
- آموزش سئو برای افراد مبتدی
- آموزش نکات سئو برای وبلاگنویسان
- آموزش نکات سئو برای یوتیوب
- آموزش نکات سئو برای گوگل
- آموزش نکات سئو برای وردپرس
- آموزش نکات سئو برای وبسایت
- آموزش سئوی وردپرس
- سئوی wordpress.com
- بهترین پلاگین سئوی وردپرس
- سئوی داخلی
- سئوی خارجی
به همه نظرات پاسخ بدهید
کامنت و نظر دادن افراد برای مطالب وبلاگتان نشانه خوبیست و به این معناست که مطالب شما مطالعه میشوند و آنقدر برای افراد اهمیت دارند که به آنها واکنش نشان دهند. پس شما هم سعی کنید با پاسخ دادن نشان دهید که وبلاگتان فعال است و به بازدیدکنندگان اهمیت می دهد.
این کار بهترین راه برای نشان دادن فعال و بروز بودن وبلاگتان است و این که شما پستها و مطالب را مرتب چک می کنید. داشتن نرخ مکالمه بالاتر معادل با بهتر شدن رتبه شما در گوگل است.
بک لینکهایی با کیفیت برای وبلاگ و سایتتان ایجاد کنید
یکی از راههای نشان دادن این که موضوعات مورد استفاده شما برای کاربران جذابیت داشته و بحث روز هستند استفاده از بک لینک است. بک لینکها در واقع لینکهایی به وب سایت شما هستند که پستهای شما را لینک کردهاند.
یکی از مهمترین عوامل رتبهبندی در گوگل تعداد و کیفیت لینکهایی است که به صفحات مختلف اشاره میکنند.
بنابراین سعی کنید با استفاده از بک لینکهایی با کیفیت جزو اولین نتایج موتورهای جستجو شوید.
[۱] این شبکه از سرورهایی تشکیل شده که بر اساس موقعیت جغرافیایی در سراسر دنیا مستقر شدهاند به گونهای که تمام نقاط دنیا را بر اساس مسافتهای بهینه پوشش دهند. با این کار هنگام بارگزاری سایت، درخواست به نزدیکترین سرور به محل فرستنده ارسال شده و نیازی به برقراری ارتباط مستقیم با سرور اصلی سایت نیست.
دیدگاهتان را بنویسید